Friday, February 13, 2015

Traditionelle Danske Måltider

Mange traditionelle danske måltider er ikke så populære nu på grund af Ny Nordisk Kusine og andre kultur indflydelse. Danskere spiste varm mad til frokost. Nu spiser de varm mad til aftensmad på grund af arbejde og skole. Traditionelle måltider er stadig vigtige. Danskere koger dem stadig.



Frikadeller er meget populære og forskellige. Man kan lave dem med svinekød eller kalvekød eller oksekød eller alle tre. Man kan også lave dem med fiskekød. De pandesteges i smør. Man tjener dem tit med sovs og kartofler. 


Man laver millionbøf med oksekød. Wow. Fantastisk. MillionBØF er fra oksekød. Saucen har mange små stykker af bøf i den. Det er hvorfor det hedder millionbøf. Det har en million bittesmå bøffer. Man tjener dem tit med pasta eller ris eller kartofler. Den er god med løg eller peberfrugter eller paprika.

Traditionelle danske måltider har en masse kød og kartofler. De fleste varme danske måltider har svinekød eller oksekød. Jeg forstå lidt om, hvorfor dansk mad var ikke populær indtil nu... undskyld. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Danish_cuisine

2 comments:

  1. At koge means to boil, not to cook. We use "laver" just as in English we make food.
    Tjener means to serve as in service, not to serve food. You might use "man spiser dem" with more success. Good job otherwise.

    ReplyDelete
  2. At koge means to boil, not to cook. We use "laver" just as in English we make food.
    Tjener means to serve as in service, not to serve food. You might use "man spiser dem" with more success. Good job otherwise.

    ReplyDelete