Dansk mad er blevet et nyt
fænomen Dansk mad var ikke meget særlig til nu på grund af Ny Nordisk Køkken. Ny
Nordisk Køkken har fokus på jorden omkring dem. Kokke tager kun
ingredienser indfødte til Skandinavien. Ingredienserne skal være vilde . De er
friske og lokale. Ny Nordisk Køkken startede i Danmark i 2004.
Mad fra Noma
Noma er en populær restaurant i København, der laver det Nye Nordiske Køkken. Det bruger søpindsvin og myrer og skimmel og mælkebøtter. Det lyder brutto, men det smager godt. De cook som det er en videnskab. De har laboratorier. De laver falske kød fra skimmel. René Redzepi er hoved kokken på Noma. Han er dedikeret til Noma. Noma er blevet kaldt den bedste restaurant i verden mange gange.
Noma
Nordiske
Køkken er mere end en restaurant og en kok. Nordiske Køkken er en kultur.
Danskerne køber friske urter og spiser lokale grøntsager. De har hentet
mad fra jorden. De cook sæsonmæssigt. Mad er organisk. Danmark har en
ny smag og det smager godt.
So google decided to automatically translate my entire post and then submit it in English, which was lovely. I translated it back and then went through by hand to make it as much like my original post as I could remember. If you see any odd formatting or mistakes, that's why. Sorry.
ReplyDeleteNo worries. Thanks for the explanation. Brutto is the word for like a GNP "Gross national product." There are definitely some words that are the wrong words in this post, I imagine that will get fixed in your next post. You get a 7 this time.
ReplyDelete